Home Övrigt Uppdateringar Inför Hösten

Uppdateringar Inför Hösten

written by iskogochmark 4 september, 2019

Hej kära vänner!

Nu är jag stationerad igen efter ett långt och spännande äventyr on the road. Det har varit en enormt utvecklade resa och under tiden som jag har rest så har jag samlat mycket inspiration och ny energi inför höstens olika jobb.

Under den kommande veckan kommer jag börja sälja ekologiska t-shirts med mitt egendesignade tryck på. Ett spännande steg i min verksamhet. Visionen är att sprida budskap som jag tror på. Jag drömmer om att få fler människor att hitta tillbaka till sina rötter och till naturen. Ett stort lass med t-shirts kommer skickas ut de närmaste veckorna.

En annan sak som jag jobbar med just nu är att starta kursverksamhet för kvinnor som är nyfikna på att lära sig mer om vildmarksliv. Jag har under många års tid samlat på mig mycket kunskap inom detta område och känner nu att det är dags att ta klivet och lära ut det jag kan till andra. Jag ser det även som en möjlighet för andra att hitta likasinnade och vänner för livet. Min första kurs kommer jag hålla 27-29 September. Jag har skapat en Facebookgrupp för kvinnor som vill hålla koll på de senaste uppdateringarna och som vill vara en del av denna rörelse, den kan ni hitta HÄR.

På sikt är tanken att jag även ska hålla kurser för både kvinnor och män.

Utöver detta så går det fortfarande självklart att boka mig som fotograf eller illustratör. Är alltid öppen för nya, spännande jobb.

Allt gott!

 

 

Leave a Comment