Home Övrigt On The Road

On The Road

written by iskogochmark 15 maj, 2019

Just nu så jobbar jag on the road. Vad innebär detta?

Det innebär att jag just nu till största delen bor och jobbar från min inredda skåpbil. Yes, jag har blivit med van! Eftersom jag frilansar som fotograf och digital kreatör så kan jag jobba från vart som helst, så länge jag har min utrustning med mig och en portabel strömkälla.

Jag tar löpande emot nya uppdrag och om ditt företag vill synas genom mig och mina kanaler, eller är intresserade av att få någonting fotograferat, behöver en ny logotyp eller en illustration, tveka inte att skicka ett mail till: mail@iskogochmark.se

Jag jobbar även med privatpersoner. Porträttfotografering och bröllopsfotografering är något som ligger mig varmt om hjärtat.

Hoppas ni har en riktigt fin vår! Kanske vi ses längst med vägen i sommar?

 

Leave a Comment