Home Influencer KONTAKT / OM MIG

KONTAKT / OM MIG

Välkommen in till I SKOG OCH MARK!

Jag är en av Sveriges största influencers i Outdoor-branchen. Sedan 2016 har jag jobbat med flera av Sveriges största företag som till exempel Morakniv och Woolpower, både som Influencer och som fotograf. Mina bilder har prytt Moraknivs och Woolpowers produktkatalog, både insida och utsida, dem har även använts till mässor, hemsidor och som reklambilder i stora tidningar. Jag har gjort över 70 betalda samarbetsinlägg på mitt Instagramkonto: Iskogochmark där jag har mellan 1-2 miljoner exponeringar varje månad. Andra företag som jag jobbat med är: Adobe, Tradera, Naturkompaniet, Tentipi, Egmont, Kupilka, Blank Bottles, Meindl, Elles Utemat m.fl.

Utöver detta så gav jag 2017 ut en bok tillsammans med Eric Tornblad som heter Eldmat. En handbok i konsten att laga mat över eld med goda recept och väl beprövade tekniker. Under ett års tid jobbade vi fram denna bok genom att laga all mat tillsammans ute i naturen, testa många olika typer av eldar och tillagningstekniker samt provade mängder med matlagningsutrustning. Vi bodde i stugor, tält och tipis under olika tider på året för att kunna dela med oss av så många tips som möjligt som lämpar sig året runt.

Jag har jobbat ideellt tillsammans med Naturskyddsföreningen som är Sveriges största miljöorganisation. Tillsammans med kända namn så som Martin Emtenäs som varit programledare för Mitt I Naturen på SVT och artisten Stefan Sundström har vi uppmärksammat viktiga miljöfrågor genom att använda vår publicitet för att nå ut till så många människor som möjligt. Jag har jobbat på Älvsjömässan i Stockholm i Naturskyddsföreningens monter, varit jury för Fågelholk SM, åkt på guidade turer runt om i Sverige med experter inom olika naturområden, samt drivit en insamling genom mitt Instagramkonto för att samla in pengar till den akut hotade Vitryggiga Hackspetten.

Jag har även hållit föreläsning för Friluftsfrämjandet om fotografering och min väg till att bli en Influencer med naturnisch, samarbetat med flera smyckesföretag som tillverkar smycken i silver, silvertråd, läder och kristaller. Jag älskar att sprida ordet om hantverk och lokalproducerade ting.

Jag som driver “I skog och mark” heter Ida Olsson och brinner för Natur / Friluftsliv / Äventyr / Hantverk / Design / Kvalitetsprylar. Som Influencer vill jag inspirera andra att leva närmare naturen, sitt sanna jag samt att våga ta steget och följa sina drömmar. Detta gör jag genom att inspirera andra med mina bilder och personliga texter. Att våga vara personlig och dela med mig av mina innersta tankar, rädslor och andra känslor tror jag är nyckeln till att komma människor närmare och inspirera på djupet. Förutom att göra samarbetsinlägg på mitt Instagramkonto som Influencer så jobbar jag även som frilansade fotograf, illustratör och grafisk formgivare. Jag skapar bilder, logotyper och grafisk form för hemsidor, kundtidningar, kampanjer inom sociala medier och sedan fotograferar jag även bröllop, porträtt och säljande bilder på olika produkter.

Alla samarbeten som jag gör märks tydligt ut enligt marknadsföringslagen och mitt företag är självklart momsregistrerat och innehar F-skatt.

Har du en fråga eller vill du boka mig som fotograf, illustratör eller formgivare? Vill du göra ett samarbete?  Jag vill gärna höra från dig!

Skicka ett meddelande till mail@iskogochmark.se så svarar jag så fort jag kan! Tack!