Home Influencer & Sponsrade inlägg

Influencer & Sponsrade inlägg

Ditt företag kan synas på min blogg och Instagram. Jag har 25.000 följare och mellan 1-2 miljoner visningar varje månad på mitt Instagramkonto. (Mycket aktivitet) Jag gör samarbeten med företag som passar in på “Friluftsliv / Natur / Kvalitétsprodukter / Ekologiskt” och jag är väldigt mån om att vara sann mot mina följare, mig själv och mina värderingar.

Jag jobbar med flera stora kunder så som Morakniv, Tradera & Woolpower. Jag har varit Influencer för Klättermusen och är i dagsläget Influencer för Woolpower.

Om du har ett företag som du tror skulle passa in på mig och det jag gör så tveka inte att höra av dig! Jag brinner för att förmedla riktigt bra produkter och tjänster, med riktigt bra bilder och text.

Det jag kan erbjuda ditt företag är:

↠ Reklaminlägg på mitt Instagramkonto
Kontakta mig för mer info.

↠ Reklaminlägg på min blogg www.iskogochmark.se
Kontakta mig för mer info.

↠ Influencer & Samarbete

“Något som definierar en sann Influencer är att den har en speciell förmåga att inspirera och motivera andra genom sitt uppbyggda förtroende.”

I nuläget är jag Influencer för Woolpower men är öppen för att vara Influencer för ytterligare ett märke. Att vara Influencer för ett företag är ett sätt för mig att visa dem som följer mig att jag verkligen tror på företaget. Ofta är man Influecer under en längre period, ett halvår eller mer. Som Influencer blir jag ditt ansikte utåt för din produkt/företag. Om du känner att vi skulle passa bra ihop så tveka inte att höra av dig. Tillsammans kan vi nog komma på ett bra sätt att samarbeta och inspirera.

Alla samarbeten märks tydligt ut enligt marknadsföringslagen.

Mitt företag är självklart momsregistrerat och innehar F-skatt.